Pia tycker och tänker

Suspicio: Pedofilerna hittar nya vägar | februari 28, 2010

Jag fann ett inlägg på en blogg, som i sin enkelhet beskriver min åsikt på ett klart och tydligt sätt.

Tack för att jag får lägga inlägget på min blogg!/Pia

//

”Pedofilerna hittar nya vägar

Det senaste är att smyga sig in i pappaorganisationer och kallar barn som berättar om sexuella övergrepp för lögnare och mammor som tror på barnen för sådana som hjärntvättar barn. (Det finns till och med en teori för detta som uppfanns av en pedofilvänlig man vid namn Richard Gardner, begreppet han myntade kallas PAS och alla professionella avfärdar den som humbug).  Detta har pågått sedan 1990-talet och är inget okänt faktum.  Det är vida känt av både barnpsykiatrin och advokatkåren samt många andra. Socialtjänsten har i många fall låtit sig indoktrineras och lyssnar mer på förövarna än barnen.  Det här drabbar sexuellt utsatta barn och det drabbar oskyldigt anklagade pappor.”

 http://suspicio.wordpress.com/

//

Efter att ha läst om poliser, militärer, rörmokare, domare, åklagare, gatusopare, egna företagare, politiker, advokater, direktörer m fl som är pedofiler blir bilden av ett system och ett samhälle som inte lyssnar på barnens berättelser mer förståeligt.

Idag finns det många barn, som befinner sig hos föräldrar som förgriper sig på dem eller som lånar ut dem till dem andra förövare. Barnen har berättat om övergreppen. Samhället har valt att inte lyssna på dem. Eller, är det samhället som valt att inte lyssna?

Är det inte mer troligt att det på olika instanser i samhället sitter människor som själva har intressen av barn i sexuella sammanhang. Antingen som onaniobjekt eller att själva förgripa sig på dem?  Vi ska inte blunda för att det även finns människor som är köpta inom t ex socialtjänst, rättsväsendet, barnpsykiatrin. Det finns stora pengar att tjäna på att gå i pedofilernas tjänst. Pengar som kommer från exploateringen av barn.

Att det finns pedofilringar eller nätverk är inte något nytt påfund. Vuxna som varit utsatta för övergrepp i ringar eller nätverk, berättar om sina upplevelser. Barn och ungdomar berättar på sitt sätt om ringar och nätverk av förövare. Vågar vi höra den otäcka verkigheten?

Vilka ingår i nätverken och ringarna? De som vill tysta ned sanningen om den exploatering som sker med barn, inte vill de berätta om vad de gör mot dessa våra minsta. De vill dölja sanningen. Därför beläggs barn som berättar med diagnoser som PAS, för att man inte ska lyssna till deras berättelser om övergrepp. Därför blir deras beskyddande förälder beskyllda för att PASa barnen eller vad man nu vill strö för form av diagnoser omkring sig.

Annonser

Publicerat i Uncategorized

Kommentera »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: