Pia tycker och tänker

Ett viktigt inlägg | mars 2, 2010

Ett viktigt inlägg om PAS har Suspicio skrivit. Det viktiga i inlägget är att de som utsatts för PASteori i sin barndom nu har börjat berätta om vilka vidriga följder Gardners teori haft för dem och andra.

Äntligen får BARNEN  höras!

http://www.kidsindistress.org.au/index.php är en organisation som finns i Australien.

Organisationen visar hur Australiens familjedomstolar uppenbart struntar i ex om föräldrar har domar bakom sig gällande övergrepp på barn eller domar ang barnpornografibrott – det är den förälder som får vårdnaden om barnen.

Det viktigaste med organisationen är att vuxna människor kan beskriva vad domstolar och socialtjänster blundade för, när de lutade sig mot Gardners galenskap. Samhället har satt barn i händerna på förövare och fortsätter att göra det med hjälp av Garnders och andras galenskap.

Det är med stor glädje jag har sett hur fler och fler vuxna börjar berätta om vad bla PAS har ställt med i deras liv. De är vittnen på att teorin är en galenskap, skapad för förövare mot barnen och de som vill skydda barnen mot övergrepp.

När ska människor som är emot förövare ställa sig upp mot de som talar för Gardners galenskap? Hur många fler barn ska tvingas till sina förövare innan fler människor börjar reagera?

Annonser

Publicerat i Uncategorized

Kommentera »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: