Pia tycker och tänker

Vad har sakkunnig ”expert” och pedofil.se gemensamt? | mars 19, 2010

Vad har sakkunnig ”expert” och pedofil.se gemensamt?

Det finns personer som hyr ut sig själva som så kallade sakkunnig ”experter” och de vi fokuserat på är de så kallade självutnämnda experterna som ”vittnar” i rättegångar om hur barn ljuger om övergrepp. De här så kallade sakkunnigexperterna levererar mot skyhög betalning ett vittnesutlåtande samt en skriftlig  ”analys” om hur den ena föräldern hjärntvättat barnet och använder då olika diagnoser som exempelvis PAS diagnosen som ju som bekant inte ens är någon sjukdom. Men nu har en av de självutnämnda experterna på sjukdomen som inte ens existerar börjat kalla den lite allt möjligt eftersom PAS fått så dålig klang. 

Det har kommit till vår kännedom att en av dessa sakkunnig experter och sakkunnig vittnen dessutom börjat använda sig av andra begrepp och termer i syfte att förminska barns utsagor om övergrepp. Under en rättegång i ett vårdnadsmål i december 2009 nämnde hon något som hon kallade för childhood amnesia.

Då vi på Suspicio aldrig tidigare hört talas om denna ”teori” eller ”begrepp” började vi söka info om den. Ni kan testa själva: googla på ”childhood amnesia” och sök på sidor från Sverige och se var er första sökning hamnar!

Ja, man hamnar på den ökända pedofilsidan punkt se. Men när man klickar på länken är sidan borttagen. Det finns däremot en lagrad version av sidan hur den såg ut 7 januari 2010. Länk till cacheversionen . Är det inte anmärkningsvärt att när man hör talas om ett nytt begrepp som syftar till att framställa barn som berättar om övergrepp som lögnare så hamnar man först av allt på den största svenska pedofilsidan? Om inte annat så är det onekligen intressant.

Tillägg: Eftersom cacheversoner har en tendens att försvinna har vi sparat ner den och lagt in den för läsning här. Tillägg II: Sidan är inte borta från pedofilsajten, den går bara inte att nås just via den sökning vi gjorde.

17 Mar http://suspicio.wordpress.com/2010/03/18/vad-har-sakkunnig-experten-och-pedofil-se-gemensamt/

Ett inlägg hos Suspicio som får mig att häpna över vilka ”experter” som tillåts härja i Svenska domstolar till men för barnen! Hur kan det vara möjligt? Eller, vet inte domstolarna om vad de släpper in i salarna? Vad kommer de barn som råkar i händerna på förövare ut för?

TACK Suspicio!

Annonser

Publicerat i Uncategorized

Kommentera »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: