Pia tycker och tänker

Styvpappa våldtog 200 gånger – fick 8 års fängelse | april 28, 2010

Flickan och hennes mamma kom till Sverige 2002 och var asylsökande. De lärde då känna 37-åringen, även han asylsökande, på ett vandrarhem där flera familjer hade placerats. Vänskapen med mamman övergick i en kärleksrelation och med tiden flyttade de tre vidare runt till andra städer. 37-åringen blev flickans styvpappa. Samtidigt levde dottern ett dubbelliv som hon inte vågade eller fick berätta om. I sex års tid våldtog den 37-årige mannen sin minderåriga styvdotter regelbundet på olika bostadsadresser i Stockholm och flera av övergreppen skedde även helt öppet på offentliga platser i centrala Stockholm. Det handlar om minst 200 vaginala samlag och andra sexuella handlingar bestående i s.k. orala och anala samlag.

Övergreppen skedde under en period dagligen efter att hon slutat skolan. Det var flickan själv som i början av året ringde polisen och berättade vad hon varit med om. Styvpappan filmade när han hade sex med flickvännens minderåriga dotter. Enligt flickan hotade han att publicera dem på internet om hon berättade om övergreppen.

Gärningarna har skett under tiden våren/sommaren – efter den 1 april – 2005––2010-01-22 i 37-åringens bostad i Akalla, i målsägandens bostad i Hallonbergen, i målsägandens bostad på Rusthållarvägen i Sollentuna, i 37-åringens bostad på Granövägen i Södertälje, i målsägandens bostad på Amorgränd i Sollentuna, i trapphus på Klarabergsgatan i Stockholm, i trapphus i andra Hötorgsskrapan på Sveavägen i Stockholm, i skogsdunge nära Huddinge Centrum, i skogsområde i Tullinge samt på andra platser i Stockholms län.

Första gången 37-åringen hade samlag med henne var i Hallonbergen. Han sa att hon var en hora och att hon inte var oskuld.

37-åringen tog kontroll över henne fysiskt och psykiskt. Han sa åter att hon var en hora, att hon låg med andra i skolan och att ingen skulle tro henne. Han sa även att hennes mamma var en hora. Hon undvek att säga ifrån eller säga emot eftersom det då bara blev värre och sade värre saker. Hon blev isolerad från kompisar och kunde inte leva normalt. Han skaffade videotelefoner till dem båda och kunde på det sättet kontrollera var hon befann sig genom att befalla henne att filma sin omgivning.

Senaste gången var den 22 januari 2010, en fredag. Det skedde i Hötorgshuset på sjätte våningen, i trappupp-gången. 37-åringen fick utlösning men eftersom ett larm gick så blev de tvungna att avsluta och utlösningen hamnade på golvet istället för som annars i en servett eller på hennes rygg. 37-åringen ville även att hon skulle filma när hennes kompis duschade. Han sa att om hon inte gjorde det skulle han publicera bilder på henne från filmerna i hennes skola. Ibland kunde det hända att hon sa snuskiga saker bara för att det skulle bli snabbare överstökat. Till slut orkade hon inte mer och ringde till BRIS och sedan till polisen.

För mer information: http://politisktinkorrekt.info/2010/04/26/styvpappa-valdtog-200-ganger-fick-8-ars-fangelse/#more-39038

Annonser

Publicerat i Uncategorized

Kommentera »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: