Pia tycker och tänker

Eva-Britt Dahlström – en ovanligt kunnig & engagerad politiker | maj 12, 2010

Äntligen har jag funnit en politiker som verkligen vågar ställa sig i hetluften och säga ifrån för barnens bästa! En politiker som vågar ta ansvar för de minsta, utsatta och värnlösa.

Hon tillhör de mycket unika inom svensk politik. Något så ovanligt som en påläst kunnig engagerad person som dessutom vågar ta barnens parti är mycket ovanligt och utrotningshotat. Nu har jag äntligen funnit en sån person!

Hon vågar tala om vad PAS verkligen är. Hon har kunskapen om vad Gardner stod för. Hon vågar dessutom berätta om det, inte tyst och dolt – utan öppet.

Gardner var en pedofilvän. Han försvarade incest och pedofili. PAS är ett påfund av Gardner för att dels tjäna de pengar han kunde innan han tog sitt liv när människor upptäckte vad han stod för, dels ville han att barn skulle misstänkliggöras när de berättade om övergrepp. Det bästa ansåg han då var att lägga skulden för barnens berättelser på mamman. (Jag har hitintills inte stött på ett enda ärende där Gardner ansåg att pappan PASade barnen). Barnens berättelser om misshandel och övergrepp var påhittade och inplanterade av mamman för att hon ville ha barnen för sig själva. Barnen ljög om sina upplevelser. Om de mot förmodan talade sanningen var det samhället det var fel på som inte tillät incest och pedofili. Naturligtvis var det även kvinnans fel som inte tillfredsställde mannens sexuella behov så han var tvungen att förgripa sig på barnen för att få sexuelltillfredsställelse.

Den rekorderliga politikern vågar berätta om vad PAS står för, hon vågar berätta om Gardner och hans efterföljare i Sverige. Hon vågar berätta om att domstolar blir lurade av sk vittnesexperter.

Politikern vågar även ifrågasätta och visa att vissa grupperingar för fram felaktig och missvisande statistik. Statistik kan ljuga fantastiskt bra, det visar politikern tydligt när hon tar fram korrekta uppgifter.

Gång på gång visar hon att vissa grupperingar gör allt för sitt egen intresse, medan politikern arbetar för barnens rätt.

Naturligtvis blir de som är anhängare av Gardner och PAS & missvisande statistik & egen intressen livrädda och gör nu allt för att svartmåla den politiker som verkligen vågar berätta om barnens utsatthet.  Hon är mer kunnig och påläst än vad de är, dessutom påvisar hon lögner okunskap och slår hål på de argument som förs fram. Klart att grupperna som ser till sig själva och sitt egen intresse nu är fullkomligt livrädda. Vad de har byggt upp håller på att raseras genom kunskapsspridning! Här visas lite av den panik som sprider sig: http://blt.se/nyheter/karlskrona/namndeman-forsokte-stoppa-pappa-barnforening(1911538).gm

Turligt nog är det fler och fler som börjar förstå vad PAS står för, vem Gardner var och vad han egentligen sa. Turligt nog börjar fler och fler ställa sig på barnens sida och inte på egen intressenternas sida.

Ditt mod och din kunskap, Eva-Britt Dahlström, är unikt. Du har vunnit min röst i nästa val. I min närhet finns ett otal människor som på min uppmaning har följt, läst och lärt sig av dig. Du har även vunnit deras röster.

För er som vill läsa mer om Eva-Britt och hennes kunnighet: http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1651

Annonser

Publicerat i Uncategorized

Kommentera »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: